Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Βραβεύτηκαν μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Βραβεύτηκαν μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς

Το Παράρτημα Ξάνθης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Ξάνθης, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, ΘΑΛΗΣ και ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ κατά τα σχολικά έτη 2020-2021 και 2021-2022.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης – Οικία Μάνου Χατζηδάκι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, οι διακριθέντες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Παραρτήματος Δρ Αναστασία Ταουκτσόγλου, ο Αντιπρόεδρος Δρ Νικόλαος Ανταμπούφης, ο Μητροπολίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ξάνθης.



Στη συνέχεια, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα ο μαθητής Γεώργιος Γεωργελές για τις υψηλές διακρίσεις του στην 39η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2022 και την 39η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ο οποίος και μίλησε για την εμπειρία του από τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς και τα οφέλη, που αποκόμισε.

Ακολούθως, βραβεύτηκαν οι μαθητές, που αρίστευσαν στους διαγωνισμούς ΘΑΛΗΣ 2021 και 2020 και ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2022 και 2021.

Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά μας, που μας έκαναν περήφανους και ευχόμαστε να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους με προσήλωση και συστηματική δουλειά.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα