Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές του... lockdown στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές του... lockdown στην Ξάνθη

Σαν... φάντασμα κυκλοφορούσε την περίοδο του lockdown ένας Έλληνας κάτοικος περιοχής της Ξάνθης και ρήμαζε ανενόχλητος τα κτήματα σε αγροτικές ορεινές περιοχές του νομού, εκμεταλλευόμενος την απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά και την ελλιπή αστυνόμευση!

Στο διάστημα από τις 17 Ιανουαρίου ως τις 29 Μαΐου του 2021, ο δράστης είχε εισβάλει σε πέντε κτήματα και είχε αρπάξει τρία γεωργικά μηχανήματα, τρία καρότσια, τρεις σόμπες, διάφορα δοχεία, δεξαμενές, μεταλλικά αντικείμενα, λάστιχα ποτίσματος, ακόμη και έπιπλα και εργαλεία. Φυσικά, οι κλοπές διαπιστώθηκαν πολύ αργότερα και ξεκίνησαν έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Πάνω από έναν χρόνο μετά, οι αστυνομικοί από τα τμήματα Σταυρούπολης, Εχίνου και του σταθμού Μύκης βρήκαν την άκρη του νήματος και εντόπισαν τον «ποντικό» των κτημάτων. Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε σε δύο αποθήκες και ένα αγροτεμάχιο του δράστη και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال