Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ι.Χ. σκάλωσαν σε λακκούβες – Βροχή τα σκασμένα λάστιχα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Ι.Χ. σκάλωσαν σε λακκούβες – Βροχή τα σκασμένα λάστιχα [ΦΩΤΟ]

Μεγάλες ζημιές και καταστροφές στα οχήματά τους μετρούν οι οδηγοί στην Ξάνθη μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Genesis, που μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια και τις λακκούβες σε «κίνδυνο-θάνατο». 

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σκάλωσε σε λακκούβα στη συμβολή των οδών Αβέρωφ και Εφέσου, καθώς ο δρόμος είχε πλημμυρίσει και ήταν αδύνατο να αντιληφθεί κανείς τη λακκούβα. Μάλιστα στο ίδιο σημείο αρκετοί οδηγοί έπεσαν, λίγη ώρα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στα οχήματά τους. 

Επί της οδού Αχχιλέως, ένα ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητο σκάλωσε στον δρόμο, πέφτοντας σε ένα μεγάλο άνοιγμα του οδικού δικτύου. Παρά τις προσπάθειες το όχημα δεν μπορούσε να βγει από την τρύπα με αποτέλεσμα να κληθεί η οδική βοήθεια. 

Διαβάστε επίσης:

Στον Εισαγγελέα ο Δήμος Ξάνθης για τις λακκούβες του φυσικού αερίου



Δεκάδες ήταν οι οδηγοί που έσπευσαν να εκδηλώσουν την οργή τους για τις κακοτεχνίες του οδικού δικτύου, καθώς βρέθηκαν με σκασμένα λάστιχα και πλέον καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την επιδιόρθωση των ζημιών που έχουν υποστεί τα οχήματά τους. 

«Δεν έχει πλάκα πλέον! Γελάσαμε με τις λακκούβες, το διακωμωδήσαμε, το θίξαμε σοβαρά, αλλά ως εδώ! Πριν λίγο, με σχεδόν μηδενική ταχύτητα το αυτοκίνητο έπεσε σε λακκούβα, που φυσικά ήταν καλυμμένη με νερό και σκίστηκε όλο το λάστιχο! Παρεκτράπηκε της πορείας και κοντέψαμε να χτυπήσουμε σε τοίχο. Είμαστε μια βροχή μακριά από το να ρημάζονται περιουσίες! Έλεος κάπου! Δεν έχουμε και χάρτη με όλες τις λακκούβες της πόλης για να τις αποφεύγουμε» έγραψε στα social media μία οργισμένη οδηγός στην Ξάνθη. 



Ξάνθη: Ι.Χ. σκάλωσαν σε λακκούβες – Βροχή τα σκασμένα λάστιχα [ΦΩΤΟ]

Ξάνθη: Ι.Χ. σκάλωσαν σε λακκούβες – Βροχή τα σκασμένα λάστιχα [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα