Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Κινητοποίηση των Φοιτητών έξω από τη Λέσχη

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Κινητοποίηση των Φοιτητών έξω από τη Λέσχη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης και του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης την Δευτέρα 13/6 στην λέσχη σίτισης της πόλης.

Οι φοιτητές μέσα από τους συλλόγους μας στείλαμε μια πρώτη απάντηση ενάντια στα σχέδια επιβολής κάρτας σίτισης στην λέσχη ,γεγονός το οποίο θα αποκλείσει εκατοντάδες φοιτητές από το δικαίωμα στο δωρεάν φαγητό. Με την κινητοποίησή μας εξασφαλίσαμε ότι σήμερα η σίτιση συνεχίστηκε κανονικά και δωρεάν χωρίς να υπάρξει κανένας αποκλεισμός από αυτήν. Φυσικά ξέρουμε ότι δεν χωράει κανένας εφησυχασμός. Συνεχίζουμε δυναμικά κλιμακώνοντας τον αγώνα μας για δωρεάν σίτιση για όλους, για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών μας.



Κάνουμε ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα δεχτούμε τα δικαιώματά μας να πετσοκόβονται για να κερδίζουν οι εργολάβοι που με ευθύνη των κυβερνήσεων και του ΔΠΘ δραστηριοποιούνται στην φοιτητική μέριμνα. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων που μας αφήνει χωρίς φαγητό στις λέσχες , που μας θέλει με το κεφάλι σκυμμένο να δεχόμαστε την υποβάθμιση των σπουδών και των δικαιωμάτων μας. 

Καλούμε σε νέα κινητοποίηση την Τετάρτη στις 12:00 στην Πρυτανεία στην Κομοτηνή για να ενώσουμε την φωνή μας και με άλλους φοιτητικούς συλλόγους του ΔΠΘ , διεκδικώντας να παρθεί πίσω οριστικά η απόφαση για επιβολή καρτών σίτισης. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα