28χρονη από την Ξάνθη βρέθηκε αναίσθητη σε στάση στη Θεσσαλονίκη

28χρονη από την Ξάνθη βρέθηκε αναίσθητη σε στάση στη Θεσσαλονίκη

Η γυναίκα ηλικίας 28 ετών με καταγωγή από την Ξάνθη, εντοπίστηκε από άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 14:00 το μεσημέρι ξαπλωμένη στο παγκάκι στη στάση της Καμάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η γυναίκα έμεινε για περισσότερες από πέντε ώρες στο ίδιο σημείο. Διερχόμενος φοιτητής ιατρικής μέτρησε τους σφυγμούς της 28χρονης διαπιστώνοντας πως ήταν πάνω από 100 το λεπτό.

Οι ίδιο πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ από το τσαντάκι που φορούσε στη μέση της λείπουν τα δύο κινητά της τηλέφωνα, η ταυτότητα της και άλλα περιουσιακά της στοιχεία.

Περίοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο πέρασε δύο φορές από το σημείο αλλά η ίδια αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αφού την συνέφεραν και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

rthess.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال