Ξάνθη: Άφαντο το φορτηγό του Μανουσάκη – Ζημιά χιλιάδων ευρώ!

Ξάνθη: Άφαντο το φορτηγό του Μανουσάκη – Ζημιά χιλιάδων ευρώ!

Ο Μανούσος Μανουσάκης διέψευσε ότι βρέθηκε το βαν που περιείχε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» το οποίο εκλάπη την περασμένη Δευτέρα έξω από ξενοδοχείο στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή του Οpen, «Ώρα Ελλάδος» το μόνο που βρέθηκε τελικά είναι μέρος του εξοπλισμού πεταμένο σε ένα χωράφι, κοντά στο Κατράμιο, και όχι το βαν.

«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν», είπε ο κ. Μανουσάκης.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διευκρίνισε πως τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά και πολλά από αυτά που βρέθηκαν έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال