Αθέμιτο πόλεμο καταγγέλει ο ΚΟΞ με φόντο το Κολυμβητήριο

Αθέμιτο πόλεμο καταγγέλει ο ΚΟΞ με φόντο το Κολυμβητήριο

Για αθέμιτο πόλεμο και ενέργειες που προκαλούν προβληματισμό κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΚΟΞ, ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος της Ξάνθης, με φόντο την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΚΟΞ αναφέρονται τα εξής:

"Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τους νόμιμους εκπροσώπους των κολυμβητικών  συλλόγων της Ξάνθης. Επειδή ο σύλλογός μας δεν ενημερώθηκε εγκαίρως ( η πρόσκληση ήταν τηλεφωνική) δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούμε στη συνάντηση αυτή. Ενώ ενημερώσαμε για την απουσία μας και ζητήσαμε εγγράφως να οριστεί νέα συνάντηση αυτό δεν λήφθηκε υπόψιν και ο Δήμος πραγματοποίησε την συνάντηση με  την απουσία του μοναδικού συλλόγου που είναι ενεργός τα τελευταία οκτώ χρόνια. 

Στη συνέχεια αποστείλαμε έγγραφο ώστε να ενημερωθούμε για τα όσα ανακοινώθηκαν και συζητήθηκαν σε αύτη τη συνάντηση ώστε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό που απαιτείτε για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου μας, όπου και πάλι δεν λάβαμε απάντηση, παρά ενημερωθήκαμε από τον τύπο για την ημερομηνία έναρξης και για το πρόγραμμα λειτουργίας της πισίνας, γεγονός που μας αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα (πχ καταλληλότητα νερού , θερμοκρασία νομιμοποίηση χρήσης κ.α ).

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης παρά τον αθέμιτο πόλεμο που δέχεται θα συνεχίσει να είναι παρών   και θα συνεχίσει αυτό που έκανε 68 χρόνια ασταμάτητα, να διδάσκει κολύμβηση στα παιδιά της Ξάνθης.

Από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 κάθε απόγευμα θα δέχεται στο νέο μας χώρο στην οδό Τσιμισκή επί της παρόδου Τρικούπη 1 από τις 18:00 έως τις 20:30 για πληροφορίες και εγγραφές".

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال