Αυλαία για το Xanthi Masters – Καραγκούνη και Κανέλλος οι MVP

Αυλαία για το Xanthi Masters – Καραγκούνη και Κανέλλος οι MVP

Με τις απονομές και τις βραβεύσεις στους νικητές και στις νικήτριες και σε όλους όσοι συνέβαλαν για ένα τετραήμερο γιορτή στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη ολοκληρώθηκε το Xanthi Masters.

MVP στις γυναίκες αναδείχθηκε η Δήμητρα Καραγκούνη, ενώ στους άνδρες το ατομικό βραβείο κατέκτησε ο Ιάσωνας Κανέλλος, ο οποίος διπλασίασε τους τίτλους του πολυτιμότερου αθλητή στο φετινό σιρκουί, μετά το τουρνουά Masters στο Σύνταγμα.

Την απονομή στη Δήμητρα Καραγκούνη έκανε ο Παναγιώτης Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος της Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ, επίσημου διανομέα της Jeep.

Την απονομή στον Ιάσωνα Κανέλλο έκανε η Χριστίνα Καρολίδου, εκπρόσωπος του χορηγού του Xanthi Masters VODAFONE-Χριστίνα Καρολίδου.

Την απονομή των χρυσών μεταλλίων στις νικήτριες του Xanthi Masters Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Σουά Μπεκήρ Ογλού, ενώ τα κύπελλα έδωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Την απονομή των αργυρών μεταλλίων στις Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή απένειμε ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγκίρης και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Αν. Μακεδονίας Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Την απονομή των χρυσών μεταλλίων στους νικητές του Xanthi Masters Ιάσωνα Κανέλλο και Άγγελο Μανδηλάρη έκαναν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Δήμητρα Χαριτίδου και ο εκπρόσωπος του κύριου χορηγού του Xanthi Masters The Espressonist Κώστας Καραμπάσης, ενώ τα κύπελλα απένειμε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης.

Την απονομή των αργυρών μεταλλίων στον Δημήτρη Χατζηνικολάου και στον Στέλιο Τζιουμάκα έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης και η Χριστίνα Καρολίδου, εκπρόσωπος του χορηγού του Xanthi Masters VODAFONE-Χριστίνα Καρολίδου.

Αυλαία για το Xanthi Masters – Καραγκούνη και Κανέλλος οι MVP

Αυλαία για το Xanthi Masters – Καραγκούνη και Κανέλλος οι MVP

Οι βραβεύσεις

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμο Ξάνθης για την άριστη συνδιοργάνωση του Xanthi Masters. Την απονομή στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλης Τσέπελη έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Δήμητρα Χαριτίδου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Xanthi Masters απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Περιφερειακού τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πασχάλη Καδηγιαννόπουλο. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Xanthi Masters απένειμε αναμνηστικές φανέλες φανέλες με τις υπογραφές των νικητών στους εκπροσώπους του Ερμογένη Ξάνθης Δημήτρη Μακρυνίτσα και Χρήστο Παπαχρόνη. Την απονομή έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Xanthi Masters απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον κύριο χορηγό του Xanthi Masters, The Espressonist. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του The Espressonist Κώστας Καραμπάσης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال