Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συντριβή Antonov: Εικόνες από τις ειδικές επιχειρήσεις για τις σορούς

Κοινοποίηση

Συντριβή Antonov: Εικόνες από τις ειδικές επιχειρήσεις για τις σορούς

Συνεργεία της ΕΜΑΚ έχουν ήδη μπει στο πεδίο και ταυτόχρονα ομάδες του Τάγματος Εκκαθάρισης ναρκοπεδίων ξηράς συνεχίζουν το δύσκολο έργο του εντοπισμού των πυρομαχικών



Το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς έχει μπει στον χώρο της συντριβής του Antonov και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση και την περισυλλογή πυρομαχικών.

14 άτομα του ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής άμυνας του ΓΕΕΘΑ, οι οποίοι επικετρώθηκν στην άγνωστη ουσία που υπάρχει διάσπαρτη γύρω από τα συντρίμμια του αεροσκάφους αποφάνθηκαν ότι δεν είναι επικίνδυνη.

Δύο στρατιώτες της Βιολογικής και Χημικής Άμυνας και δύο πυροτεχνουργοί πέρασαν στον χώρο της συντριβής του αεροσκάφους και άνοιξαν δύο ασφαλείς διαδρόμους για να πλησιάσουν οι άνδρες  που εντόπισαν τις 8 σορούς από τα  μέλη του πληρώματος.

Συνεργεία της ΕΜΑΚ έχουν ήδη μπει στο πεδίο και ταυτόχρονα  ομάδες του Τάγματος Εκκαθάρισης ναρκοπεδίων ξηράς συνεχίζουν το δύσκολο έργο του εντοπισμού των πυρομαχικών.



Συνδράμουν, επίσης, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ΕΚΑΒ, καθώς και ελικόπτερο του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης.

Όλες οι ενέργειες πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τη διαρκή παρουσία δυνάμεων που διαθέτει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα