Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υψηλού επιπέδου θέαμα σε κατάμεστες κερκίδες στην πλατεία της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Υψηλού επιπέδου θέαμα σε κατάμεστες κερκίδες στη πλατεία

Με τέσσερις αγώνες του κυρίως ταμπλό των ανδρών και με πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Xanthi Masters που ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Ιουλίου στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη.

Με τις κερκίδες να έχουν γεμίσει ασφυκτικά, στο πρώτο παιχνίδι ανδρών ο Στέλιος Τζιουμάκας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου επιβλήθηκαν του Νικήτα Εφραιμίδη και του Κώστα Μπατζιλή με 2-0 (21-11, 21-15) σετ.



Στη συνέχεια, Γιώργος Καντιώτης και ο Νίκος Ντόντης χρειάστηκαν 38 λεπτά για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Χρήστου Βολουδάκη και του Ανέστη Δημητριάδη με 2-0 (21-15, 21-17).

Στο τρίτο παιχνίδι για τον Γ’ όμιλο του κυρίως ταμπλό ο Αντιόλ Κόλα και ο Σταύρος Ντάλλας νίκησαν με 2-0 (21-18, 24-22) σετ τον Θωμά Δημητριάδη και τον Σπύρο Τερζόγλου, κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ από 14-19.

Στην τελευταία αναμέτρηση της Παρασκευής (15/07) οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου ξεκίνησαν με το δεξί το Xanthi Masters, καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-17) σετ του Γιάννη Αλεξίου και του Βασίλη Κατσακούλα.


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα