Κατεδαφίζεται ο παλιός υδατόπυργος στα Μάγγανα

Κατεδαφίζεται ο παλιός υδατόπυργος στα Μάγγανα

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου για την κατεδάφιση παλαιού υδατόπυργου στην Κοινότητα Μαγγάνων Δήμου Τοπείρου με προϋπολογισμό 48.000 ευρώ περίπου.

Η κατασκευή παρουσιάζει εκτεταμένες ρηγματώσεις και γενικευμένη διάβρωση του οπλισμού των δοκών και των υποστυλωμάτων, επομένως χρήζει άμεσα κατεδάφισης με απομάκρυνση των προϊόντων καθαίρεσης. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τη νομοθεσία. 

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Η κατεδάφιση της συγκεκριμένης κατασκευής, η οποία αποτελεί επικίνδυνο σημείο για τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων, ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Επιπλέον, το προσεχές διάστημα στο συγκεκριμένο χώρο πρασίνου θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις ανάπλασης με την τοποθέτηση σύγχρονου αστικού εξοπλισμού».

Κατεδαφίζεται ο παλιός υδατόπυργος στα Μάγγανα

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال