Καβάλα: Συνελήφθη επειδή πουλούσε… μαγνητάκια!

Καβάλα: Συνελήφθη επειδή πουλούσε… μαγνητάκια!

Συνελήφθη την 8-7-2022 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μια ημεδαπή, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 21 είδη παρεμπορίου (φακούς, βεντάλιες, μαγνητάκια), στερούμενη της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στην δράστιδα το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Σύλληψη και στον Έβρο 

Συνελήφθη την 8-7-2022 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 35 είδη παρεμπορίου (ζεύγη γυαλιάηλίου), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال