Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Μάγγανα: Από θαύμα γλίτωσαν ο πατέρας και τα 3 παιδιά που κάηκε το σπίτι τους

Κοινοποίηση

Μάγγανα: Από θαύμα γλίτωσαν ο πατέρας και τα 3 παιδιά που κάηκε το σπίτι τους

Από θαύμα κατάφεραν να γλιτώσουν οι πατέρας και τα 3 του παιδιά που διαβιούν σε μονοκατοικία στα Μάγγανα, της Ξάνθης, όταν ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Η φωτιά κατέστρεψε την σκεπή, τις οικιακές συσκευές και τα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα της οικογένειας. 

Στο σπίτι έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 4 πυροσβεστικά και 8 πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες καταφέρνοντας να τις τιθασεύσουν. 

Από τη μεριά του ο εφημέριος του χωριού, Πάτερ Κωνσταντίνος, απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν ώστε να μπορέσει η οικογένεια να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά την μεγάλη καταστροφή που τους βρήκε. 



«Σήμερα τα ξημερώματα 10 Ιουλίου στην Ενορία μας εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην μονοκατοικία του συντοπίτη μας Χρήστου Μανωλογλου με αποτέλεσμα να καταστραφούν η κεραμοσκεπή τα προσωπικά αντικείμενα ρουχισμός και όλες οι οικοσκευές. Από θαύμα γλίτωσαν ο ίδιος και τα τρία του παιδιά που πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Όπως γνωρίζουμε η συγκεκριμένη οικογένεια δοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά αφού πριν 6 μήνες έφυγε από τη ζωή η σύζυγος και μητέρα των παιδιών από την επάρατο νόσο. Ως εφημέριος κάνω θερμή παράκληση να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε την οικογένεια. Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6974879240 η με την εκκλησιαστική επιτροπή» σημειώνει ο ίδιος στην έκκλησή του.



Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα