Με την όρεξη έμειναν και στην Ξάνθη για το Power Pass

Με την όρεξη έμειναν και στην Ξάνθη για το Power Pass

Την απογοήτευση αλλά και την οργή τους για την… κοροϊδία του Power Pass έσπευσαν να εκφράσουν οι κάτοικοι της Ξάνθης στα social media. 

Ήδη από την Πέμπτη όταν και άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για το ποσό της επιδότησης που προκύπτει μετά και την εκκαθάριση των λογαριασμών ρεύματος, δεκάδες ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για ιδιαίτερα μικρά χρηματικά ποσά ενώ εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που δεν είχαν λάβει καμία ενημέρωση. 

Η απογοήτευση συνεχίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα, όταν άρχισαν να πιστώνονται τα ποσά της επιδότησης, με τους περισσότερους να μιλούν για μόλις 20, 30 ή 40 ευρώ ενώ μια μικρή μειοψηφία ήταν αυτή που έλαβε ένα αξιοσημείωτο ποσό επιδότησης. 

Φυσικά, το πρόβλημα δεν είναι τοπικό, μιας και αντίστοιχα παράπονα καταγράφονται σε όλη την χώρα. 

Αρκετοί είναι οι πολίτες που μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Power Pass βλέπουν ποσά μερικών μόλις ευρώ, τα οποία δεν μπορούν να τα λάβουν μιας και είναι κάτω από 18 ευρώ, που έχει οριστεί ως το κατώτατο όριο καταβολής χρημάτων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φετινός χειμώνας ήταν ο πιο δύσκολος για τους περισσότερους κατοίκους στην Ξάνθη, οι οποίοι κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν έντονα ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση του ενεργειακού κόστους, είδαν τους λογαριασμούς ρεύματος να «φουσκώνουν» απειλητικά. 

Δείτε παράδειγμα οικογένειας από την Ξάνθη στην οποία αντιστοιχεί Power Pass... 0,25 ευρώ! 

Με την όρεξη έμειναν και στην Ξάνθη για το Power Pass

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال