Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Το «δώρο» του σε μαθητή από την Πάτρα

Κοινοποίηση

Μίλτος Τεντόγλου: Το «δώρο» του σε μαθητή από την Πάτρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραμονές του ταξιδιού στο Όρεγκον για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου έστειλε μήνυμα σε 16χρονο μαθητή  από την Πάτρα για να τον εμψυχώσει για τις εξετάσεις του

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας πρωταθλητής με «χρυσή» καρδιά, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων, άλλωστε δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ο κορυφαίος άλτης μηκους στον κόσμο, αλλά και για τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδων.

Θα αποκαλύψουμε σήμερα στο pelop.gr και την Πελοποννησο την ευγενική του χειρονομία παραμονές του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου του Ορεγκον.

Πληροφορήθηκε λοιπόν ότι μαθητής-θαυμαστής του από την Πάτρα με διαφορετικό μαθησιακό προφίλ επρόκειτο να δώσει εξετάσεις για το lower.



Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον Μίλτο Τεντόγλου και μάλιστα η πορεία του Ελληνα πρωταθλητή ήταν το βασικό του θέμα στη διάρκεια της εργασίας του για το lower.

Οταν ενημερώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για το πως έχει η κατάσταση με τον 16χρονο Γιώργο φρόντισε να του στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα, να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Μόλις ο Γιώργος είδε το μήνυμα, αρχικά σάστισε και στη συνέχεια «απογειώθηκε»! Η χαρά του ήταν μεγάλη και πήγε στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση, γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά και αποφασιστικότητα.

Στο εξεταστικό κέντρο ζήτησε από την εξετάστρια του να βγει από την αίθουσα για να της δείξει από το κινητό τηλέφωνο της καθηγήτριας του, Ιωάννας, το προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα που του είχε στείλει ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και δεύτερος Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ορεγκον.



Ο Γιώργος, οι γονείς του, το περιβάλλον του, φίλοι και γνωστοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μίλτο Τεντόγλου, που έκανε ότι έκανε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ξεχωριστός και σπάνιος χαρακτήρας με αρχές και ευαισθησίες.

Μάλιστα η Καθηγήτρια του Γιώργου, Ιωάννα, έγραψε και έστειλε ένα άκρως συγκινητικό προσωπικό γράμμα στον Ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο για την ευγενική του χειρονομία.

Πηγή: pelop.gr 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα