Παραίτηση Ασκαρίδη μετά τον σάλο για το «Iskece» του Δήμου Ξάνθης

Παραίτηση Ασκαρίδη μετά τον σάλο για το «Iskece» του Δήμου Ξάνθης

Την παραίτησή του στη διάθεση του Δημάρχου Ξάνθης έθεσε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Ηλίας Ασκαρίδης, μετά το σάλο που προκλήθηκε για τη χρήση του όρου «Iskece» σε προωθητικό βίντεο για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης. 

Ο ίδιος σημειώνει πως πρόκειται για «αστοχία» από πλευράς των συνεργατών του και δηλώνει πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη. 

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πλήθος αρνητικών σχολίων σε δεκάδες ΜΜΕ της χώρας, ενώ εξίσου μεγάλη – αρνητική – έκταση έλαβε και στα social media. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση του Ηλία Ασκαρίδη.

Αναλυτικά στο κείμενο της παραίτησης αναφέρονται τα εξής: 

«Μετά την αστοχία στην παραγωγή του διαφημιστικού μηνύματος, από συνεργάτες μου στο Κέντρο Πολιτισμού το οποίο απευθυνόταν στην τουρκική τουριστική αγορά, με την ευκαιρία των Γιορτών Παλιάς Πόλης, για την προσέλκυση τουριστών από τη γείτονα, δηλώνω ότι

Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δημάρχου Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελη.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού

Ηλίας Ασκαρίδης». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال