Παραίτηση «βόμβα» από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος στην Ξάνθη

Παραίτηση «βόμβα» από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος στην Ξάνθη

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε την Τρίτη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στον Δήμο Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο, Μανώλη Τσέπελη. 

Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Δημάρχου μεταξύ άλλων στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του κάνει λόγο για «συλλογικότητα και ενότητα που έμειναν μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες», ενώ αφήνει αιχμές ως προς την αποτελεσματικότητα της νυν Δημοτικής Αρχής, υποβάλλοντας παράλληλα την παραίτησή του και από το Αξίωμα του Αντιδημάρχου. 

«Από την έναρξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής μέχρι και σήμερα άσκησα τα καθήκοντά μου με συνέπεια και ευθύνη όπως ταίριαζε στο αξίωμα που μου ανατέθηκε και όπως όφειλα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών που με κατέταξαν με την ψήφο τους στην τρίτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων μου στις εκλογές του 2019» σημειώνει ο ίδιος στην επιστολή του. 

«Άσκησα τα καθήκοντά μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, με συνέπεια και εργαζόμενος σκληρά και κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους, δίχως να κατακλύζομαι από αισθήματα αλαζονείας, υπεροψίας και έπαρσης, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού» προσθέτει ο ίδιος. 

Όπως τονίζει, στο ίδιο κείμενο της επιστολής, «εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για το συλλογικό συμφέρον και για την προκοπή του τόπου μας βρίσκοντας ανταπόκριση από τους περισσότερους συμπολίτες μας καθώς και από τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτήτως παρατάξεως. Προσπάθησα να λειτουργήσει η παράταξή μας συλλογικά και ενωτικά, γιατί πίστευα ότι ο συνδυασμός μας έχει όλες τις δυνατότητες να βοηθήσει της κατοίκους της Ξάνθης στην καθημερινότητά τους, να δώσει λύση στα προβλήματά τους, και παράλληλα μια νέα προοπτική στην πορεία του τόπου μας. 

Όπως αποδείχτηκε διαψεύστηκα, αφού η συλλογικότητα και η ενότητα έμειναν μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες. Οι αρχές μου και η πορεία μου μέχρι σήμερα στον Δήμο Ξάνθης δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω πλέον στη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος. Για τους λόγους αυτούς δηλώνω την παραίτησή μου από το Αξίωμα του Αντιδημάρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας». 

Ο ίδιος μάλιστα ζητά να απαλλαχθεί απ’ όλες τις Επιτροπές στις οποίες έχει οριστεί από την παράταξη Τσέπελη, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους δημοτικούς υπαλλήλους που έδωσαν «αγώνα» μαζί του. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال