Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Πέταξαν στα χωράφια τον εξοπλισμό από το «Κόκκινο Ποτάμι»

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Πέταξαν στα χωράφια τον εξοπλισμό από το «Κόκκινο Ποτάμι»

Σε αγροτική έκταση στην περιοχή ανάμεσα στο Κατράμιο και το Αυξέντιο εντοπίστηκε τμήμα του εξοπλισμού που έκλεψαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μαζί με το φορτηγό της παραγωγής του Μανούσου Μανουσάκη, που γυρίζει το «Κόκκινο Ποτάμι» στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για το λευκό φορτηγό το οποίο έκλεψαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο Έλενα, στην Ξάνθη, οι δράστες οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό, καθώς στην προσπάθεια τους να διαφύγουν έκαναν θόρυβο. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Ξάνθης να συνδράμουν στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, ώστε να εντοπιστεί το φορτηγό μέσα στο οποίο υπήρχε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. 



Τμήμα του εξοπλισμού εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας πεταμένο μέσα στα χωράφια, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του φορτηγού αλλά και των δραστών συνεχίζονται. 

Μάλιστα η είδηση της κλοπής του φορτηγού μεταδόθηκε από άλλα τα ΜΜΕ της χώρας, με την Ξάνθη να λαμβάνει για ακόμα μια φορά αρνητική προβολή ενώ ιδιαίτερα καυστικά ήταν τα σχόλια των κατοίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύοντας την έξαρση αντίστοιχων κλοπών στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα