Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Πνίγηκε ηλικιωμένος που προσπάθησε να σώσει το εγγόνι του

Κοινοποίηση

Πνίγηκε άνδρας στην Ξάνθη – Προσπάθησε να σώσει παιδί
Ένας ηλικιωμένος άνδρας Βουλγαρικής καταγωγής βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης στην Ξάνθη, στην περιοχή της Σκάλας Αβδήρων όταν πνίγηκε στη θάλασσα στην προσπάθεια του να σώσει το εγγόνι του. 
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα όταν παππούς και εγγονός, που νοικιάζουν σπίτι στην περιοχή, βρίσκονταν στην παραλία. Το μικρό παιδάκι ήταν μέσα στη θάλασσα με ένα λευκό φουσκωτό στρώμα, ωστόσο παρασύρθηκε από τα ρεύματα και τον αέρα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί. 



Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για να σωθεί το παιδάκι και δύο άνδρες με τη χρήση κανό το προσέγγισαν και κατάφεραν να το βγάλουν σώο και αβλαβές. Την ίδια στιγμή και ο παππούς του μικρού παιδιού βλέποντας το εγγόνι του να απομακρύνεται μπήκε τρέχοντας μέσα στη θάλασσα επιχειρώντας να το σώσει. 
Ωστόσο φαίνεται πως οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα στη θάλασσα. Λουόμενοι τον μετέφεραν στη στεριά και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο δύο εθελοντές του έκαναν ΚΑΡΠΑ ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να τον σώσουν. 
Η σωρός του οδηγήθηκε για νεκροψία νεκροτομή ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος διενεργείται προανάκριση. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα