Ξάνθη: Πρόκριση.... θρίλερ στα προημιτελικά του beach volley

Ξάνθη: Πρόκριση.... θρίλερ στα προημιτελικά του beach volley

Με τη νίκη των Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη επί της Ιφιγένειας Σαμπάτη και της Χρυσάνθης Χριστοδούλου με 2-0 σετ ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του κυρίως ταμπλό των γυναικών στο Masters της Ξάνθης που διεξάγεται στη πλατεία Δημοκρατίας, αναμέτρηση που έφερε και τριπλή ισοβαθμία στον Δ' όμιλο!

Η πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης στον Δ' όμιλο κρίθηκε στον συντελεστή των πόντων, με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου και την Ιφιγένεια Σαμπάτη να προκρίνονται ως πρώτες (1,110), ενώ οι Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη πέρασαν ως δεύτερες έχοντας καλύτερο συντελεστή 0,004 από την Μαρία Σωτηρίου και την Εβίτα Λεωνίδου (0,951 έναντι 0,967).

Στον Α' όμιλο με 2Χ2 προκρίθηκαν οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη και μαζί τους πέρασαν και οι Άντζελα Παπά, Πωλίνα Τριγωνίδου.

Στον Β' όμιλο προκρίθηκαν αήττητες στα προημιτελικά οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή και ως δεύτερες πήραν το εισιτήριο οι Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ροδάνθη Μαριάτου.

Τέλος, στον Γ' όμιλο το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης οι Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη και οι Αναΐς Αγγελοπούλου, Βιβή Σούλη.

Οι προημιτελικοί αγώνες των γυναικών θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 15.00.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

15.00: Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη - Αναΐς Αγγελοπούλου/Βιβή Σούλη

follow: Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου - Τατιάνα Μολδοβανίδη/Ροδάνθη Μαριάτου

follow: Βασιλική Ματιάδη/Ιωάννα Παρισάκη - Γεωργίνα Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη

follow: Διονυσία Μάτιου/Ελένη Χαντζή - Άντζελα Παπά/Πωλίνα Τριγωνίδου

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال