Ρημάζουν την Ξάνθη ανενόχλητοι - Νέες κλοπές οχημάτων

Ριμάζουν την Ξάνθη ανενόχλητοι - Νέες κλοπές οχημάτων

Με αμείωτο ρυθμό και ανενόχλητοι φαίνεται πως συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες οι οποίοι αρπάζουν οχήματα μέσα στην νύχτα στην Ξάνθη. 

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η κλοπή φορτηγού της εταιρείας παραγωγής της σειράς Κόκκινο Ποτάμι, του Μανούσου Μανουσάκη, έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης, νέες κλοπές οχημάτων έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τις δεκάδες επιθέσεις που καταγράφονται στην περιοχή. 

Μια εξ' αυτών αφορά το φορτηγό του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Μίλκογλου, εντός του οποίου μάλιστα υπήρχε ο ηχητικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τα Δημοκρίτεια. Ο επιχειρηματίας απευθύνει έκκληση σε όσους είδαν το συγκεκριμένο φορτηγό ή έχουν πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται να επικοινωνήσουν μαζί του. 

Έκλεψαν φορτηγάκι τα ξημερώματα 

Ριμάζουν την Ξάνθη ανενόχλητοι - Νέες κλοπές οχημάτων

«Το συγκεκριμένο φορτηγάκι εκλάπη σήμερα 29/07, περίπου στις 2 τα ξημερώματα από την οδό Ευμόλπου (παραδίπλα από το ΥΔΡΩ). Προλάβαμε και το είδαμε να κατευθύνεται προς Ανατολικής Ρωμυλίας και από εκεί στο δρόμο ανάμεσα από τα νεκροταφεία προς οικισμό Δροσερού και Κόσυνθο. Παρακαλώ αν κάποιος το έχει δει να τηλ. στο 6977323777 ή στην αστυνομία. Ευχαριστώ! Αριθμ. Πινακίδας ΑΗΒ9031, ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΆ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΪΝΆ» σημειώνει πολίτης σε ανάρτηση του στα social media. 

Σήκωσαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό 

Ριμάζουν την Ξάνθη ανενόχλητοι - Νέες κλοπές οχημάτων

Στην ανάρτηση του ο Νίκος Μίλκογλου αναφέρει χαρακτηριστικά για την κλοπή του φορτηγού του με τον ηχητικό εξοπλισμό τα εξής:

«Φορτηγό Mercedes 8.14 με αριθμό κυκλοφορίας ΑΗΕ 8940, γεμάτη με αυτοκόλλητα σε όλη την καρότσα (καμμένα από τον ήλιο) και γεμάτη με ηχητικά μηχανήματα, κλάπηκε από την Ξάνθη. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να στο τηλέφωνο 6972332596 Μίλκογλου Νίκος»

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال