Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει

Η Σάσα Μπάστα, συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open weekend» μίλησε για την καταγγελία που έκανε για ξυλοδαρμό η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πως έχουν γίνει όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δεν το δω δηλαδή, δεν μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω ξεκάθαρα για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ. Προφανώς κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται. Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο και το πόσο ήρεμος είναι» είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την καταγγελία της μητέρας των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη, η τραγουδίστρια σχολίασε: 

«Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες. 

Γνωρίζω και τις δυο κοπέλες και τα παιδιά του που τα έχω γνωρίσει. Δεν ξέρω αν στέλνει ή όχι λεφτά στα παιδιά του, αλλά τα έχω δει τα παιδιά του, μας τα έφερνε στα Live, σε εξόδους για φαγητό… Δε ξέρω τι έγινε από τότε που έφυγαν στη Βουλγαρία. 

Τις κοπέλες τις ξέρω και τις δυο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε ο Θέμης αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι τόσο ήρεμος. Την Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Την γνώρισα. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει όλο αυτό».

enikos.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال