Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους μέσα στο αμάξι και πήγαν για σουβλάκια

Κοινοποίηση

Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους μέσα στο αμάξι και πήγαν για σουβλάκια

Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες στις Σέρρες από τις εικόνες μπροστά στα μάτια τους. Οι γονείς πάρκαραν κοντά σε σουβλατζίδικο, κλείδωσαν τα παιδιά τους μέσα και πήγαν για σουβλάκια…

Οι γονείς έφτασαν στο σημείο να ρισκάρουν τις ζωές των παιδιών τους, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια. Μετά το μπάνιο στη θάλασσα, πήραν το δρόμο της επιστροφής και τα παιδιά κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο.



Χωρίς να τα ξυπνήσουν πάρκαραν στο σημείο που τους βόλευε, κλείδωσαν το αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα και πήγαν για σουβλάκια.

Περαστικοί που είδαν τις εικόνες στο εσωτερικό του ΙΧ άρχισαν να χτυπάνε τα τζάμια. Επειδή τα παιδιά δεν αντιδρούσαν αρχικά, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή (03-07-2022) γύρω στις 23:30 το βράδυ όταν στο κέντρο στις Σέρρες, ζευγάρι από τη Βουλγαρία, 56 και 46 χρόνων που είχε έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφε στη γειτονική χώρα, κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά τους, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.



Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόντουσαν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 04.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα