Συλλυπητήρια από τον Ερντογάν για τον ψευτομουφτή Ξάνθης

Συλλυπητήρια από τον Ερντογάν για τον ψευτομουφτή Ξάνθης

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ψευτομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, που έφυγε από το ζωή το πρωί της Πέμπτης, εξέφρασε ο Ταγίπ Ερντογάν, σε ανάρτησή του στο Twitter. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ο Ερντογάν επικοινώνησε με τη σύζυγο του Μετέ για να τη συλλυπηθεί.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ερντογάν ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια, στους ακόλουθους και σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου που ζουν στη Δυτική Θράκη».

Στην ανακοίνωσή της, η τουρκική προεδρία ανέφερε ότι «ο Μετέ, ένας από τους επώνυμους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του», ενώ «ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο εκλιπών θα μνημονεύεται πάντα με ευλογίες και προσευχές».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال