Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπουδαίες διακρίσεις από τα «δελφίνια» του ΚΟΞ

Κοινοποίηση

Σπουδαίες διακρίσεις από τα «δελφίνια» του ΚΟΞ

Σε ανακοίνωσή του ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης αναφέρει: 

1η ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Κολυμβητική πανδαισία σε όλη την Ελλάδα, το περασμένο Σαββατοκύριακο (25-26/6) με την διεξαγωγή της Α’ Φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κατηγοριών, των Περιφερειακών πρωταθλημάτων σε επτά Περιφέρειεςσε όλη την Ελλάδα. Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, για γερά νεύρα , για όλη την κολυμβητική Ελλάδα, όπου όλοι οι αθλητές είχαν μια και μόνο ευκαιρία να προκριθούν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης καθώς φέτος έχουν αλλάξει τα δεδομένα για την διαδικασία της πρόκρισης και στο Πανελλήνιο παίρνουν μέρος μόνο οι 40 καλύτεροι αθλητές ανά κατηγορία ανά αγώνισμα.



Η επιστροφή της αγωνιστικής μας ομάδας από την 1ηΦάση του Πανελληνίου και του Περιφερειακού πρωταθλήματος, έγινε με τις βαλίτσεςτους γεμάτες μετάλλια,προκρίσεις και ατομικά ρεκόρ

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης εκπροσωπήθηκε από έξι (6) αθλητές/ριες του αγωνιστικού τμήματος του και συγκεκριμένα από τους: 

1)Μουτουσίδη Κ. Ασημένιο στα 50μ Ελεύθερο και πρόκριση και στα 3 αγωνίσματα που αγωνίστηκε για την τελική φάση του Πανελληνίου

2)Χατζηβασιλείου Γ

3)Εμμανουήλ Π. Χάλκινο Μετάλλιο στα 50μ & 100μ Πρόσθιο

4)Πάλλα Σ.

5)Καβούρη Ε. Χάλκινο Μετάλλιο στα 100μ Πρόσθιο

6)Ευθυμίου Α.

Οι αθλητές/ριες μας κατάφεραν όχι μόνο να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις, αλλά να κατακτήσουν μετάλλια, να πλασαριστούν μέσα στους καλύτερους και να δώσουν βαθμούς στον ΚΟΞ.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθούμε στον αθλητή μας Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο, ο οποίος ίσως να είναι ο μοναδικός κολυμβητής στην Ελλάδα που από τα πρώτα του βήματα στην κολύμβηση δεν είχε χώρο προπόνησης στην πόλη του και αναγκαζόταν να πηγαίνει, όλα αυτά τα χρόνια, σε όμορους Νομούς για να τις πραγματοποιήσει, κατάφερε να προκριθεί στους 40 καλύτερους αθλητές στην κατηγορία του στα αγωνίσματα 50μ & 100μ Πεταλούδα και στα 50μ Ελεύθερο και να πάρει το εισιτήριο για την Αθήνα και να εκπροσωπήσει τον ΚΟΞ και την Ξάνθη μας.

Του ευχόμαστε να θέτει και να κυνηγάει πάντα τους δικούς του προσωπικούς στόχους και να συνεχίσει αυτόν τον δύσκολο δρόμο με την ίδια επιμονή και υπομονή!



Το Δ.Σ. του ΚΟΞ θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που είναι δίπλα στην ομάδα και διατηρούν πάντα μια διακριτική στάση, βοηθώντας έτσι τα ίδια τα παιδιά τους να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους είναι χρήσιμες για όλη τους τη ζωή!

Καλό καλοκαίρι!!!

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον. 

Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά!

ΚΟΞ ‘non stop’.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στον αθλητή μας Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο και στην προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου στην τελευταία δύσκολη δοκιμασία που έχουν στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!!

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα