Στην Ξάνθη ο Αχμέτ Νταβούτογλου για τον θάνατο του Μετέ

Στην Ξάνθη ο Αχμέτ Νταβούτογλου για τον θάνατο του Μετέ

Την Ξάνθη επισκέπτεται σήμερα ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει και Υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του XanthiNea.gr, ο Νταβούτογλου επισκέπτεται την Ξάνθη λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του ψευτομουφτή, Αχμέτ Μετέ, προκειμένου να βρεθεί στον τάφο του και να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του. Ήταν γνωστές άλλωστε οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε με τον εκλιπόντα, με τον οποίο επίσης είχε συναντηθεί αρκετές φορές τόσο επί ελληνικού όσο και επί τουρκικού εδάφους. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του ωστόσο περιλαμβάνει μια σειρά από επαφές, το περιεχόμενο των οποίων προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί, μιας και η παρουσία του στην Ελλάδα θεωρείται ιδιωτική και όχι επίσημη. 

Ωστόσο η κινητοποίηση από πλευράς της Αστυνομίας αλλά και τον Ελληνικού ΥΠΕΞ είναι αισθητή στην περιοχή. Μάλιστα ο Νταβούτογλου θα μεταβεί και στην Κομοτηνή προκειμένου να επισκεφθεί τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال