Στην Ξάνθη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας – Επίσκεψη στον Δαφνώνα

Στην Ξάνθη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας – Επίσκεψη στον Δαφνώνα

Στην Ξάνθη βρέθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β’ πραγματοποιώντας επίσκεψη στον Δαφνώνα, που αποτελεί γενέτειρα της μητέρας του. 

Ο Πατριάρχης, ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τον ανέμεναν με προσμονή και χαμόγελα. 

Ο ίδιος άλλωστε γεννήθηκε στον Δαφνώνα και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του εκεί, και ανά τακτά διαστήματα επισκέπτεται την περιοχή. 

Ο Πατριάρχης μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Δαφνώνα ενώ στη συνέχεια μετέβη στο πατρικό του σπίτι και είχε επαφές με κατοίκους της περιοχής, με τους οποίου διατηρεί άριστες σχέσεις. 

«Με Μεγάλη μας τιμή μας επισκεφτείτε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β' στο μικρό Χωριό μας στο Δαφνώνα που αποτελεί γενέτειρα της Μητέρας του. Ένας άνθρωπος Γλυκής στο λόγο του, ταπεινός με μεγάλη καρδιά» αναφέρει ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου για την επίσκεψη του Πατριάρχη. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال