Θετικός στον κορονοϊό ο Μανώλης Φανουράκης

Θετικός στον κορονοϊό ο Μανώλης Φανουράκης

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά διεγνώσθη ο Μανώλης Φανουράκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Δυστυχώς, για δεύτερη φορά βγήκα θετικός στον κορωνοϊό…

Το ευτύχημα είναι ότι δεν έχω πυρετό και πως τα συμπτώματα είναι ήπια μέχρι στιγμής -αποτέλεσμα του πλήρους εμβολιασμού μου τον χειμώνα.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι από το σπίτι, παραμένοντας σε αυτοπεριορισμό βάσει και του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προσωπικού μου γιατρού και θα περιμένω να βγω γρήγορα και από αυτήν την περιπέτεια.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνετε υγιείς.

Καταλαβαίνω ότι καλοκαιριάτικα δεν είναι εύκολο να πειθαρχήσει κανείς, αλλά ούτε και να αρρωστήσει, είναι... Τα καθήκοντά μου στον Δήμο με φέρνουν σε επαφή καθημερινά με πλήθος κόσμου, οπότε, γνώριζα πως οι πιθανότητες νόσησης ήταν ενισχυμένες. Όμως το προσπάθησα, συνειδητά. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, φορώντας μάσκα, κρατώντας αποστάσεις, αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Αν είμαστε όλοι προσεκτικοί, θα σταματήσουμε να κολλάμε ο ένας τον άλλο».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال