Το OPEN ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα

Το OPEN ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα

Με νέα επίσημη ανακοίνωσή του το  OPEN, ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κράτησε φέτος για πρώτη φορά το τιμόνι της πρωινής ζώνης του καναλιού και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει και του χρόνου, να κρατά την πρωινή τηλεοπτική της συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. 

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού: 

Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας. Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ

Ευχαριστούμε πολύ

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال