Ξάνθη: Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 17/07 – Το ωράριο λειτουργίας

Ξάνθη: Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 17/07 – Το ωράριο λειτουργίας

Θερινές εκπτώσεις 2022: Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις αρχές της εβδομάδας οι φετινές θερινές εκπτώσεις και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και την Κυριακή 17 Ιουλίου. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης σε πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων, αναφέρθηκε και στο άνοιγμα των καταστημάτων επισημαίνοντας τα εξής: 

«Σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των εκπτώσεων, ήτοι στις 17 Ιουλίου 2022. Υπενθυμίζουμε ότι, το πλαίσιο ωραρίου για την ανωτέρω Κυριακή καθορίζεται από ώρα 11:00 έως ώρα 15:00». 

Συνεπώς οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές στα μαγαζιά της πόλης και την Κυριακή 17/07 μέχρι το μεσημέρι στις 3. 

Ανοιχτά θα είναι και τα περισσότερα σούπερ μάρκετ της περιοχής, αν και ορισμένες μεγάλες αλυσίδες – όπως το συνηθίζουν – θα παραμείνουν κλειστές. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال