Ξάνθη: Πρώτες βοήθειες σε 2 αθλήτριες λόγω καύσωνα

Ξάνθη: Πρώτες βοήθειες σε 2 αθλήτριες λόγω καύσωνα

Xanthi Masters: Αγριοδήμου, Καραγκούνη - Σαμπάτη, Χριστοδούλου και Ματιάδη, Παρισάκη - Μάτιου, Χαντζή στα ημιτελικά

Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη - Ιφιγένεια Σαμπάτη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου και Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη - Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Xanthi Masters.

Το όμορφο θέαμα και οι γεμάτες κερκίδες παρά την έντονη ζέστη ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των προημιτελικών του γυναικείου ταμπλό, με τους ημιτελικούς αγώνες να ξεκινούν το πρωί της Κυριακής (17/07, 10.00).

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ξάνθη, υπήρξαν δύο περιστατικά με αθλήτριες που χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο με την παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της διοργάνωσης και των ανθρώπων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είναι συνεχώς παρόντες στη πλατεία Δημοκρατίας, τους παρασχέθηκαν άμεσα και με αποτελεσματικότητα οι απαραίτητες βοήθειες.

Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Xanthi Masters δόθηκε οδηγία προς τις αθλήτριες την ώρα των προημιτελικών να λάβουν μέτρα ατομικής προστασίας κατά την διάρκεια του αγώνα (καπέλο, γυαλιά, συχνή κατανάλωση υγρών με ηλεκτρολύτες).

Στον πρώτο προημιτελικό, Αγριοδήμου και Καραγκούνη (κεντρική φωτό) χρειάστηκαν 35 λεπτά για να προκριθούν στην τετράδα, επικρατώντας με 2-0 (21-13, 21-14) της Αναΐς Αγγελοπούλου και της Βιβής Σούλη.

Ξάνθη: Πρώτες βοήθειες σε 2 αθλήτριες λόγω καύσωνα

Στον δεύτερο αγώνα της οκτάδας, Σαμπάτη και Χριστοδούλου νίκησαν την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Ροδάνθη Μαριάτου με 2-0 (21-11, 21-16) σετ και στη συνέχεια η Ματιάδη με τη Παρισάκη επιβλήθηκαν της Αντωνακάκη και της Περδικάκη με 2-0 (21-14, 21-17) σετ.

Ξάνθη: Πρώτες βοήθειες σε 2 αθλήτριες λόγω καύσωνα

Στον τελευταίο προημιτελικό που έκλεισε του γυναικείους αγώνες για το Σάββατο (16/07), Μάτιου και Χαντζή νίκησαν τις Άντζελα Παπά, Πωλίνα Τριγωνίδου με 2-0 (21-13, 21-18) σετ και προκρίθηκαν στον ημιτελικό της Κυριακής (17/07).

Ξάνθη: Πρώτες βοήθειες σε 2 αθλήτριες λόγω καύσωνα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

10.00: Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη - Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου

follow: Βασιλική Ματιάδη/Ιωάννα Παρισάκη - Διονυσία Μάτιου/Έλενα Χαντζή


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال