Άφησε την Ξάνθη για να… κλέβει σπίτια στην Εύβοια

Άφησε την Ξάνθη για να… κλέβει σπίτια στην Εύβοια

Με καταγωγή από την Ξάνθη είναι ο ένας εκ των δραστών που «ρήμαζαν» σπίτια στην περιοχή της Χαλκίδας Εύβοιας, τα στοιχεία των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. 

Πρόκειται για τον Βασιλόπουλο Αμέτ, της Κωνσταντίνας, που γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2001 στην Ξάνθη σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερα άτομα που έχουν ενωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού.

Συνεργός του ήταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, η Κατσαρη Βασιλική του Ιωάννη, που γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2001 στη Χαλκίδα. 

Άφησε την Ξάνθη για να… κλέβει σπίτια στην Εύβοια

Άφησε την Ξάνθη για να… κλέβει σπίτια στην Εύβοια

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 - 24574 και 22210 - 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Η διαλεύκανση της υπόθεσης 

Αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων σχετικά με διάπραξη κλοπών από οικίες, πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο σπίτια τον Ιούλιο, κατά την διάρκεια των οποίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο πιστόλια, δύο κυνηγετικά όπλα και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος

Πέντε (5) ρολόγια, δυο (2) δαχτυλίδια, σταυρός με αλυσίδα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια

Δύο συσκευασίες καρτών Sim

Από την έρευνα εξιχνιαστήκαν τρείς κλοπές από οικίες σε περιοχές της Χαλκίδας, οι οποίες είχαν λάβει χώρα τον Μάρτιο και τον Ιούλιο του 2022. 

Άφησε την Ξάνθη για να… κλέβει σπίτια στην Εύβοια

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال