Αντιδρούν στη «Λευκή Νύχτα» οι κομμωτές της Ξάνθης

Αντιδρούν στη «Λευκή Νύχτα» οι κομμωτές της Ξάνθης

Να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας», που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, καλεί τα μέλη του το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών/τριών Ξάνθης «Η Καλλιτεχνική». 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών/τριών  Ξάνθης ‘’Η Καλλιτεχνική’’ που εκπροσωπεί το σύνολο του κόσμου του Kομμωτικού κλάδου στην περιοχή δεν θα συμμετάσχει στη «Μεγάλη γιορτή της πόλης» με ανοιχτά εμπορικά καταστήματα έως στις 12 το βράδυ όπως χαρακτηρίζουν την «Λευκή» νύχτα και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Καλούμε όλους τους/τις συναδέλφους /ισσες την ώρα της φιέστας της  “Λεύκης Νύχτας “να κρατήσουν τα καταστήματα τους κλειστά όπως έπρατταν το προηγούμενο διάστημα.

Η πραγματοποίηση της “Λευκής Νύχτας” δεν έχει κανένα όφελος για τους/τις συναδέλφους/ισσες σπάζοντας το ωράριο και αυξάνοντας τα λειτουργικά έξοδα.              ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι το πρόβλημα στην αγορά δεν είναι ούτε οι μέρες ούτε οι ώρες λειτουργίας αλλά τα χρήματα . Είμαστε υπέρ των δράσεων και εκδηλώσεων που θα τονώσουν την αγορά εντός του ωραρίου αλλά κατά της καταπάτησης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και του ωραρίου εργασίας των εργαζομένων.

Μόνος κερδισμένος από αυτή την φιέστα θα βγουν οι μεγάλες αλυσίδες και οι όμιλοι που δραστηριοποιούνται και στην πόλη μας. Οι φορείς που εμπλέκονται στην «Μεγάλη γιορτή της πόλης» θα μπορούσαν πραγματικά να συμβάλουν στην τόνωση της αγοράς ξεκινώντας από τη διεκδίκηση μέτρων όπως :

—Επιστροφή στο αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ. Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και τέλους επιτηδεύματος, μείωση ΦΠΑ και κατάργηση των έμμεσων φόρων στα καύσιμα. Επιδότηση στο ύψος των αυξήσεων στην ενέργεια.

— Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

—Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και γενναία μείωση των δημοτικών τελών

—Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τις μικροεπιχειρήσεις και λαϊκά νοικοκυριά

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال