Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Book Dive – Podcast #3 με τον Γιώργο Λυμπέρη [Ο Λυκομπαμπάς & ΒΕΝ]

Κοινοποίηση

Book Dive – Podcast #3 με τον Γιώργο Λυμπέρη [Ο Λυκομπαμπάς & ΒΕΝ]

Ο Γιώργος Λυμπέρης, συγγραφέας των βιβλίων “Ο Λυκομπαμπάς” και “ΒΕΝ” που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις iWrite φιλοξενήθηκε στον τρίτο Podcast επεισόδιο του Book Dive,με την Ανδριανή Λοϊζίδου.

Ο νέος και ιδιαίτερα δραστήριος συγγραφέας μίλησε για την πηγή έμπνευσης των βιβλίων του αλλά και τα μηνύματα που επιχειρεί να στείλει μέσω αυτών, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα καλλιτεχνικά ερεθίσματα που πυροδότησαν τη συγγραφική του πένα και τον ώθησαν στην ενασχόληση με τον χώρο των βιβλίων και των εκδόσεων. 

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Book Dive στο Youtube ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με τη στήλη στο bookdivepodcast@gmail.com.

Δείτε το επεισόδιο εδώ:

Ο ΛΥΚΟΜΠΑΜΠΑΣ

Κάνουν και οι μεγάλοι λάθη; Φυσικά! Και οι μπαμπάδες; Εννοείται! Ο γνωστός λύκος των παραμυθιών έγινε μπαμπάς και φοβάται μήπως ο γιος του νιώθει ντροπή για τα καμώματά του. Έτσι αποφα-σίζει να διορθώσει τα λάθη του. Θα τα καταφέρει; Θα τον συγχωρέσουν; Αυτός είναι ο Λυκομπαμπάς.

Ένα παραμύθι για την αποδοχή, τη συγχώρεση, τα στερεότυπα αλλά και την αληθινή αγάπη! Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος.

Σε αυτό το βιβλίο μπορείς να διαβάσεις την ιστορία του Λυκομπαμπά, να συζητήσεις τις δραστηριότητες με τους γονείς σου αλλά και να παίξεις κουκλοθέατρο με την ιστορία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

ΒΕΝ

Ποιος δεν αναζητά την αληθινή φιλία, την ασφάλεια, την οικογενειακή θαλπωρή; Ο Βεν, το μικρό παπί, που έχασε την οικογένειά του πολύ νωρίς, θα αναγκαστεί στην αρχή να περιπλανηθεί και να έρθει αντιμέτωπος με κινδύνους, αποκτώντας όμως μοναδικές εμπειρίες. Σε αυτή την περιπλάνηση θα γνωριστεί με αρκούδες, με ανθρώπους, με μια κουκουβάγια, με την πολυλογού Γκρέτα, θα συναντήσει ακόμα και τους… γίγαντες της Πράσινης Κοιλάδας! Από όλα κάτι κερδίζει και δημιουργεί φιλίες, που είναι αυτό που τόσο ποθεί. Όμως, δεν θέλει τίποτα στη ζωή του να είναι δεδομένο. Κι όταν, επιτέλους, ξαναβρεί τους όμοιούς του; Θα σταματήσει την πορεία του; Ή θα κάνει άλλη επιλογή;

Ας ακολουθήσουμε το θαρραλέο και τρυφερό αυτό πλάσμα στο μοναχικό ταξίδι του προς την κατάκτηση της αληθινής φιλίας και της αυτογνωσίας. Ας ακούσουμε τα σοφά λόγια της κουκουβάγιας: “Καμιά φορά, αυτό που βλέπεις μπροστά σου, μπορεί και να σε παραπλανήσει”. Ας σκεφτούμε τι είναι σημαντικό για εμάς και τι θα κάναμε εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση του Βεν… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα