Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διαμαντόπουλος για Ξάνθη: «Δεν βλέπω φως…»

Κοινοποίηση

Διαμαντόπουλος για Ξάνθη: «Δεν βλέπω φως…»

Στο ράδιο Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης μίλησε ο περσινός σέντερ φορ και πρώτος σκόρερ της Ξάνθης Δημήτρης Διαμαντόπουλος για την δύσκολη οικονομικά κατάσταση που περνάει η ομάδα αλλά και συνολικά την περσινή σεζόν.




Αποκάλυψε ότι θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά παρ’ όλο που δεν βλέπει φως στην άκρη του τούνελ, καθώς και ότι υπήρχε ενημέρωση πως τα προβλήματα θα λυνόντουσαν από τον Μάιο και μετά, αλλά ακόμη είναι όλα μπλοκαρισμένα.

Αναλυτικά, για την αποχώρησή του από την Ξάνθη είπε: «Υπάρχει μια στάση πληρωμών από τον Γενάρη και μετά, είχαμε ενημέρωση πως τα προβλήματα θα λυνόντουσαν από τον Μάιο και μετά, ακόμη είναι όλα μπλοκαρισμένα. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πάρει αδειοδότηση και να κρατήσει τον κορμό της, κάνει ύστατη προσπάθεια να κατέβει στο πρωτάθλημα γιατί έχει παίκτες από Κ20 και Κ17. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κινηθεί νομικά, και εγώ αυτό θα κάνω, αν και δεν βλέπω φως. Είναι κρίμα να είναι αυτή η ομάδα σε αυτή την κατάσταση».

Για το πως ξεκίνησε η περσινή χρονιά ανέφερε: «Ήταν το πρώτο φαβορί για άνοδο με 18 ισάξιους ποδοσφαιριστές, με οργάνωση που θα ζήλευε οποιαδήποτε ομάδα Α εθνικής, άψογοι οι άνθρωποι που δουλεύουν, το προπονητικό είναι εξαιρετικό, όλα ήταν τέλεια μέχρι τον Γενάρη και έπεσαν οι διακόπτες, ήταν ευλογία να είσαι σε τέτοια ομάδα. Ο άνθρωπος έβαλε χρήματα στον ενάμιση χρόνο στην Ξάνθη, απλά υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να τους υπολογίσεις».




Για την επόμενη ομάδα του απάντησε: «Οι ομάδες ταλαιπωρούνται οικονομικά, οι περισσότεροι παράγοντες δεν τους νοιάζει, μόνο 2-3 βάζουν χρήματα που θέλουν να ανέβουν. Εχω κάποιες προτάσεις και θα αποφασίσω σύντομα».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα