Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φιλική ισοπαλία για Ασπίδα Ξάνθης και Πανθρακικό

Κοινοποίηση

Φιλική ισοπαλία για Ασπίδα Ξάνθης και Πανθρακικό

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ασπίδα Ξάνθης και Πανθρακικός σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ομάδας της Κομοτηνής, το Σάββατο (27/08). 

Πρόκειται για μια πρόβα τζενεράλε για τον Πανθρακικό, ενόψει και της πρώτης επίσημης αναμέτρησης του με την Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, αν και πρόσφεραν καλές φάσεις και θέαμα, με τους προπονητές να έχουν την ευκαιρία να «δοκιμάζουν» συνδυασμούς και παίκτες. 

Μάλιστα στο ΔΑΚ βρέθηκαν και ορισμένοι φίλαθλοι, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τη φιλική αναμέτρηση. 




«Λευκή ισοπαλία παρά τις χαμένες ευκαιρίες και τα 2 δοκάρια» σχολίασε ο Πανθρακικός, τονίζοντας πως «στο ΔΑΚ Κομοτηνής βρέθηκε για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με την Ασπίδα Ξάνθης ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Κίμωνας Λεχουδης.

Ο κ. Λεχουδης, αν και γέννημα θρέμμα μπασκετικός, έχοντας γράψει ιστορία στο μπάσκετ της πόλης μας, βρίσκεται κοντά στην ομάδα, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και στηρίζει την προσπάθεια του Πανθρακικού σε κοινή πορεία με την δημοτική αρχή.

Άλλωστε στόχος μας είναι η επάξια εκπροσώπηση της Κομοτηνής και της Ροδόπης σε όλο το πανελλήνιο». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα