Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλικό «X» για Ολυμπιακό Β’ και Κηφισιά

Κοινοποίηση

Φιλικό «X» για Ολυμπιακό Β' και Κηφισιά

Συνέχεια στην προετοιμασία του έδωσε ο Ολυμπιακός Β’ με ένα ακόμη φιλικό ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Κηφισιά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη με το παιχνίδι να μένει στο ισόπαλο 2-2.




Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, όμως η Κηφισιά κατάφερε να προηγηθεί. Μόλις στο 3′ ο Μαρίνος έδωσε την κάθετη πάσα για το τετ α τετ του Αλίγιαγκιτς, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ, ενώ στο 12′ ξανά ο Τσέχος επιθετικός πλάσαρε από κοντά μετά από σέντρα του Νίκολιτς, χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο.

Στο 16′ η Κηφισιά πήρε το προβάδισμα μετά από το κόρνερ του Ταλάλ και την κεφαλιά του Μπαρμπόσα και στο 40′ ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με το πλασέ του Μαυρουδή από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης η Κηφισιά σημείωσε δεύτερο γκολ ξανά από κόρνερ, στο 47′ με σκόρερ τον Γκίνη. Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες του σε γκολ.

Μείωσε στο 63′ με πλασέ ο Βοΐλης, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 86′ έκανε το 2-2. Μάλιστα είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ για να πάρει τη νίκη, όμως στο 88′ ο Σέντρικ πλάσαρε άουτ, ενώ στο 90′ ο Μπα βγήκε τετ α τετ όμως το πλασέ του έδιωξε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιμπαγάσα, ο οποίος βρήκε τον Βοΐλη στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του πήγε άουτ και έμεινε το 2-2 στον αγώνα.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας (65′ Έξαρχος), Νίκολιτς (46′ Κεραμίδας), Κινκουέ (58′ Μπα), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής (58′ Αλ Μασάρι), Νταμπό (30′ Ντόι) Καράκουτης (58′ Ιμπαγάσα), Κωστή, Λάιντνερ (58′ Κίτσος), Μαρίνος (46′ Σέντρικ), Αλίγιαγκιτς (46′ Βοΐλης).

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα