Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φοβερή εμφάνιση από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Μονακό

Κοινοποίηση

Φοβερή εμφάνιση από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Μονακό

Το τελευταίο τεστ του Μίλτου Τεντόγλου πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Ο κορυφαίος άλτης του μήκους αγωνίστηκε στο Diamond League του Μονακό και επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση ενόψει της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης στο Μόναχο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 8,31μ., σε ένα απόγευμα όπου είχε συνολικά πέντε προσπάθειες πάνω από τα 8,25μ. και τρεις πάνω από τα 8,30 μέτρα. Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Μασο, όπου είχε 8,35 μέτρα.



Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα άκυρο άλμα, συνέχισε με 8,27μ., 8,31μ., 8,30μ., 8,29μ. και έκλεισε τον αγώνα του στα 8,30 μέτρα. Ο αθλητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Μόναχο, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο. Ο σημερινός ήταν ο δεύτερος αγώνας του Τεντόγλου μετά το Όρεγκον, αφού πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στο Diamond League της Πολωνίας.

Τρίτος στον αγώνα ήταν ο Αμερικανός Μαρκίς Ντέντι με 8,31 μέτρα. Ο επόμενος Ευρωπαίος πίσω από τον Τεντόγλου ήταν ο Τόμπιας Μόντλερ με 7,96 μ. και ένα μόλις έγκυρο πάτημα στη βαλβίδα.

Φοβερή εμφάνιση από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Μονακό

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα