Γιορτές Παλιάς Πόλης: Στη δημοσιότητα η αφίσα – Ξεκινούν 03/09

Γιορτές Παλιάς Πόλης: Στη δημοσιότητα η αφίσα – Ξεκινούν 03/09

Γιορτές Παλιάς Πόλης 2022:
Για τη διοργάνωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης ετοιμάζεται η Ξάνθη μετά από δύο χρόνια «απουσίας» λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. 

Ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός επιστρέφει φέτος στην Ξάνθη το διάστημα από 3 Σεπτεμβρίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. 

Την Τετάρτη ωστόσο το Κέντρο Πολιτισμού κυκλοφόρησε την επίσημη αφίσα του θεσμού, η οποία είναι καλαίσθητη και διακρίνεται από μια χαρακτηριστική απλότητα. 

Γιορτές Παλιάς Πόλης 2022 - Αφίσα 

Γιορτές Παλιάς Πόλης: Στη δημοσιότητα η αφίσα – Ξεκινούν 03/09Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο φετινός θεσμός «αμαυρώθηκε» από τον σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία ενός διαφημιστικού μηνύματος στην τουρκική γλώσσα, στο οποίο η Ξάνθη αναφερόταν ως «Iskece» - όρο που έχει υιοθετήσει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και η Άγκυρα – ενώ παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού υπέβαλε την παραίτησή του αυτή τελικώς δεν έγινε αποδεκτή και ο ίδιος συνεχίζει στη θέση του. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال