Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήττα σοκ για τον Άρη με 3-1 από τον Παναιτωλικό

Κοινοποίηση

Ήττα σοκ για τον Άρη με 3-1 από τον Παναιτωλικό

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε απόψε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε με 3-1 του Άρη. Στο 15’ ο Σενγκέλια αξιοποίησε ωραία επιθετική συνεργασία  και με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Πάλμα με ατομική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε για τον Άρη στο 20’, ενώ στο 35’ ο Φλόρες με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι.




Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και πήρε ξανά προβάδισμα στο 63’.  Σέντρα του Νταγκό πήγε στο δοκάρι και ο Καρέλης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1. Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρέλη, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 76’. Από σέντρα του Ντουάρτε ο Νταγκό με κεφαλιά έκανε το 3-1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης (83’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59’ Ντουάρτε), Σενγκέλια (71’ Μόρσεϊ), Νταγκό (84’ Χουχούμης), Ντίας, Καρέλης (84’ Πέδρο).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρσία (73’ Ζερβίνιο), Ιτούρμπε (73’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (61’ Καμάτσο), Πάλμα (62’ Πάπε Σέικ), Γκρέι (84’ Χατζηιωάννου).

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα