Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καβάλα BC: Σύσταση ομάδας Β’ και συμμετοχή στο πρωτάθλημα

Κοινοποίηση

Καβάλα BC: Σύσταση ομάδας Β’ και συμμετοχή στο πρωτάθλημα

Στο πλαίσιο της δυνατότητας που δίνεται μέσα από την νέα προκήρυξη των πρωταθλημάτων, η Καβάλα BC ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τη νεοσύστατη αναπτυξιακή της ομάδα, η οποία θα φέρει το όνομα «ΝΕΟΙ – ΚΑΒΑΛΑ BC».




Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Με την νέα προκήρυξη πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ., μας δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στο τοπικό πρωτάθλημα με αναπτυξιακή ομάδα. Στα πλαίσια αυτής της δυνατότητας, η ΚΑΒΑΛΑ B.C. ανακοινώνει την συμμετοχή της στο Τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ., με την αναπτυξιακή της ομάδα, με τίτλο « ΝΕΟΙ – ΚΑΒΑΛΑ B.C.» (Γεννημένους το 2000 και Νεότερους).Φιλοδοξούμε ότι θα προσφέρουμε την δυνατότητα στους αθλητές μπάσκετ της περιοχής που επιθυμούν να ασχοληθούν και να αναδειχθούν μέσα από την νέα ομάδα. Καλούμε κάθε νέο αθλητή ΄,της περιοχής μας που θέλει να αναδειχθεί μέσα από την άνω διαδικασία να προσέλθει στην προετοιμασία που πραγματοποιείται στο Δ.Α.Κ. ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 16.00 έως 18.00.

Προπονητής : ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα