Με 20 μηχανές ενισχύεται η Αστυνομία της Ξάνθης

Με 20 μηχανές ενισχύεται η Αστυνομία της Ξάνθης

Με 20 υπηρεσιακά δίκυκλα ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων της Αστυνομίας στην Ξάνθη, όπως έγινε γνωστό. 

Πρόκειται για μια σαφώς θετική εξέλιξη, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί «παυσίπονο» που δεν επαρκεί για να δώσει λύση στα μεγάλα – και χρόνια – προβλήματα που ταλανίζουν την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, με το ζήτημα της υποστελέχωσης να παραμένει ένα μεγάλος βραχνάς. 

Στην Ξάνθη άλλωστε το τελευταίο διάστημα η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση, με τις κλοπές αυτοκινήτων – τα οποία στη συνέχεια εντοπίζονται καμένα και κατεστραμμένα πλήρως – να αποτελούν μάστιγα και το κλίμα ανασφάλειας να κυριαρχεί στην καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι ζητούν επαρκή αστυνόμευση αλλά και εφαρμογή της νομοθεσίας, ώστε κανένας να μην βρίσκεται στο απυρόβλητο αλλά αντίθετα όποιος παρανομεί – και δη ρημάζει τις περιουσίες τους – να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται όπως ορίζει ο νόμος.

Σε ανακοίνωση τους οι Συνδικαλιστές της Αστυνομίας στην Ξάνθη σπεύδουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν για την προμήθεια των νέων δίκυκλων και χαρακτηριστικά αναφέρουν: 

«Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε σε ενημερωτικά site της Περιφέρειας μας ότι εγκρίθηκε η προμήθεια είκοσι υπηρεσιακών δικύκλων μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Μετά από αυτή την θετική κατάληξη θα θέλαμε ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης μέσω της παρούσας να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Περιφερειάρχη ΜΕΤΙΟ Χρήστο, τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ΚΟΥΡΤΙΔΗ Κωνσταντίνο, για το ότι εισακούστηκε το αίτημα μας και τήρησαν τις προφορικές τους δεσμεύσεις.

Επίσης ευχαριστούμε δημόσια τον κύριο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, οι οποίοι ενήργησαν άμεσα, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα μας». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال