Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με άρωμα «Αβδήρων» ντοκιμαντέρ που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Κοινοποίηση

Με άρωμα «Αβδήρων» ντοκιμαντέρ που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Στο διεθνές ντοκιμαντέρ «My Name is Blue» που έχει ως θέμα τις θαλάσσιες χελώνες στη Μεσόγειο συμμετέχουν τα Άβδηρα, της Ξάνθης, τα οποία επιλέχθηκαν ως ένα από τα μέρη στα οποία πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα. 




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του XanthiNea.gr, το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε το 2021 σε πέντε χώρες, ενώ ένα μέρος των γυρισμάτων έγινε στα Άβδηρα στο οποίο πήραν μέρος ο Μιχάλης Βαγγούσης και ο γιός του Ζήσης, δύο ιδιαίτερα δραστήριοι και ευαισθητοποιημένοι για την προστασία της θάλασσας και του περιβάλλοντος πολίτες, που έχουν αναλάβει ουκ ολίγες αξιέπαινες πρωτοβουλίες – δράσεις κατά το παρελθόν. 

Το «My Name is Blue» προβάλλεται αυτή τη στιγμή σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια και κριτικές, ενώ σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και στο ευρύ κοινό. Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε με την υποστήριξη της MEDASSET και χρηματοδότηση από το MAVA foundation, ενώ η εταιρία παραγωγής που ανέλαβε τα γυρίσματα είναι η Mind the Bump Productions και την επιμέλεια είχαν η Βίκυ Μαρκολεφα και ο Bastian Fischer. 




Αυτή τη στιγμή το «My Name is Blue» προβάλλεται στη Χιλή με την MEDASSET να σημειώνει πως «το My Name Is Blue Documentary ταξιδεύει πολύ, πέρα από τα όνειρά μας, στη Λατινική Αμερική. Η μαγεία των θαλάσσιων χελωνών δεν γνωρίζει σύνορα». 

Με άρωμα «Αβδήρων» ντοκιμαντέρ που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα