Μερομήνια 2022: Έρχεται βροχερός Σεπτέμβριος

Μερομήνια 2022: Έρχεται βροχερός Σεπτέμβριος

Τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να ακούσει για αλλαγή του καιρού και τις επερχόμενες βροχές του φθινοπώρου.

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες προβλέψεις του για τον φετινό χειμώνα και σύμφωνα με τον ίδιο, τα Μερομήνια «δείχνουν» ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα βροχερός μήνας.

Όπως αναφέρει, τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν το τρίτο δεκαήμερο ενώ θα συνεχιστούν και τον Οκτώβριο.

Βροχερός θα είναι και ο Οκτώβριος, ειδικά από το 2ο μισό του και έπειτα ενώ θα υπάρχει σημαντική απόκλιση στις θερμοκρασίες στα βόρεια και στα νότια της χώρας.

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών, κάτι που θα αλλάξει στο τέλος του μήνα. Ο Δεκέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας, καθώς θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το 3ο δεκαήμερο. Τέλος, ο Φλεβάρης θα «μυρίσει» άνοιξη, αλλά με πολλές βροχές.

Δείτε αναλυτικά


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال