Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Μύκη: Κόντεψε να χάσει το μάτι του εργαζόμενος στην καθαριότητα

Κοινοποίηση

Μύκη: Κόντεψε να χάσει το μάτι του εργαζόμενος στην καθαριότητα

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία που αφορά τον τραυματισμό εργαζόμενου στην καθαριότητα, στην περιοχή της ορεινής Ξάνθης, φέρνει στο φως ο Ιρφάν Χατζηγκενέ, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση». 

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάλληλος στην καθαριότητα των οικισμών του Δήμου Μύκης τραυματίσθηκε σοβαρά στις 27/06/22, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. 



«Ο εργαζόμενος αυτός έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και πρόκειται να υποβληθεί και σε άλλες  λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Για το ατύχημα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε» τονίζει ο κ. Χατζηγκενέ ο οποίος μάλιστα ζητά να ενημερωθεί επισήμως για τις ενέργειες που ακολουθήσαν οι αρμόδιοι. 



«Στο Κέντρο Υγείας Εχίνου Ξάνθης αφού αποτίμησαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του τού ζήτησαν να μεταβεί στην Ξάνθη και επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο του είπαν πως θα έπρεπε να εξασφαλίσει ο ίδιος τον τρόπο της μεταφοράς του! Ο τραυματίας κάνοντας ωτοστόπ τελικά μετέβη στην Ξάνθη» αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία του ο κ. Χατζηγκενέ, ο οποίος είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στο ζήτημα της στελέχωσης των Δομών Υγείας στην ορεινή Ξάνθη. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα