Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μικρής έκτασης προβλήματα στην Ξάνθη από τον καιρό

Κοινοποίηση

Μικρής έκτασης προβλήματα στην Ξάνθη από τον καιρό

Μικροπροβλήματα καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην Ξάνθη από τη μεταστροφή του καιρού και την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων κατά διαστήματα. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στα κινητά τους τηλέφωνο, το οποίο έκανε λόγο για εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ξάνθη και ζητούσε από τους κατοίκους να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις για το επόμενο 48ωρο. 




Το βράδυ της ίδιας ημέρας το σκηνικό του καιρού άλλαξε αισθητά, με τους ουρανούς να ανοίγουν και τη βροχόπτωση να προκαλεί μικρής έκτασης προβλήματα. 

Επί της οδού Αβέρωφ, ένα όχημα «σκάλωσε» σε λακκούβα με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του, ενώ αρκετοί κάτοικοι έσπευσαν να αναφέρουν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και τη σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Το πέρασμα της κακοκαιρίας ήταν πιο έντονο στην παραλιακή ζώνη, όπου οι ισχυροί άνεμοι που συνόδευσαν τη σύντομη – αλλά έντονη – βροχόπτωση, προκάλεσαν πτώσεις κλαδιών και «σήκωσαν» ομπρέλες. 




Οι μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή των κατοίκων στη Θράκη, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις περιοχές που πλήττεται από το νέο κύμα κακοκαιρίας, ενώ ζητούν από τους κατοίκους όταν εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα