Νέοι βανδαλισμοί στο εκκλησάκι στο Μονοπάτι της Ζωής [ΦΩΤΟ]

Νέοι βανδαλισμοί στο εκκλησάκι στο Μονοπάτι της Ζωής [ΦΩΤΟ]

Ανενόχλητοι τη δράση τους συνεχίζουν οι ιερόσυλοι που έχουν βάλει στο μάτι το εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο Μονοπάτι της Ζωής στην Ξάνθη, και το οποίο έχει πέσει ουκ ολίγες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν θύμα βανδαλισμού. 

«Οι άγνωστοι που μπορούν να γίνουν γνωστοί μέχρι να μπούνε οι κάμερες, αν μας αφήσουνε κάποιοι υπερευαίσθητοι «δημοκράτες» συνεχίσανε και πάλι το έργο της τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022» σημειώνει ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, Ιωάννης Παπαχρόνης, που ανέδειξε τον νέο βανδαλισμό. 


«Δεν καταφέρανε να ανοίξουνε και πάλι τον κουμπαρά για τα κεράκια και τις δωρεές και ξεσπάσανε με μένος στα πάντα που αυτή τη φορά έχουν ως εξής: ανεπιτυχή προσπάθεια διάρρηξης του κουμπαρά, επιτυχή σπάσιμο όλων των εικόνων που είχανε τζάμι ή είχαν φιλοτεχνηθεί πάνω σε κεραμίδα, επιτυχή σπάσιμο του τζαμιού του ιερού του Ναού, επιτυχή σπάσιμο του καντηλιού και χύσιμο των λαδιών όπου μπορούσανε» προσθέτει ο ίδιος. 

Μάλιστα ο ίδιος ενημερώνει πως θα τοποθετηθούν κάμερες στο εκκλησάκι, ώστε να θωρακιστεί έναντι των επιτήδειων ιερόσυλων. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال