Οι αφανείς ήρως του ΑΟΞ

Οι αφανείς ήρως του ΑΟΞ

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ διαθέτει από τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην χώρα.

Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ, το οποίο δημιουργήθηκε το 2007, διαθέτει δύο γήπεδα, αποδυτήρια, γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτικό κέντρο, αίθουσα αποκατάστασης, ιατρείο, γραφεία προπονητών και αίθουσα ομιλίας.

Το Xanthi FC Arena, δημιουργήθηκε το 2004 διαθέτει 7.422 θέσεις καθήμενων φιλάθλων, αίθουσες αποδυτηρίων ομάδων, αίθουσα αποδυτηρίων διαιτητών, γραφείο παρατηρητή, αίθουσα ιατρείου, αίθουσα doping control, αίθουσα Τύπου, αίθουσα VIP, γραφεία προσωπικού και αποθηκευτικούς- βοηθητικούς χώρους.

Οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ενόψει της νέας σεζόν, χάρη στην εξαιρετική δουλειά των Χουσεΐν Τσιτάκ, Μεμέτ Τσιτάκ, Κούλα Ογλού Ισά και Χρήστου Ρετσελά.

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε  τον Δημήτρη Σεβδίλη, φροντιστή των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Οι αφανείς ήρως του ΑΟΞ

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال