Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οργή στην Ξάνθη για την ανάρτηση του ΑΟΞ για τα 55 χρόνια

Κοινοποίηση

Οργή στην Ξάνθη για την ανάρτηση του ΑΟΞ για τα 55 χρόνια

55 χρόνια ιστορίας συμπλήρωσε ο ΑΟΞ, με την ομάδα της Ξάνθης να βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της, με το μέλλον της να παραμένει ιδιαίτερα αβέβαιο. 

Στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας ωστόσο δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία, με αφορμή τα «γενέθλια» του ΑΟΞ, η οποία ωστόσο προκάλεσε κύμα έντονων αντιδράσεων στον φίλαθλο κόσμο. 




Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία αναγράφεται ο αριθμός 55 πάνω σε έναν τοίχο. 

Οι λογαριασμοί του ΑΟΞ τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία, κυριολεκτικά «βομβαρδίστηκαν» από μηνύματα οργής και αγανάκτησης από φιλάθλους της ομάδας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΞ δεν έλαβε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της ομάδας, με τους φιλάθλους να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, ως προς το εάν υπάρχει μέλλον για την ομάδα. 

«Παρελθόν έχουμε, για το μέλλον ανησυχούμε» έγραψε φίλαθλος του ΑΟΞ κάτω από την επίμαχη ανάρτηση της Ξάνθης, ενώ ένας άλλος σχολίασε δεικτικά «αφήστε το παρελθόν ήσυχο. Ικανοί είσαστε να το δεσμεύσετε και αυτό. ΥΓ: Για την φωτογραφία, ουδείς λόγος». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα