Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία στελεχών της ΝΔ στην ΑΜΘ ενόψει της 86ης ΔΕΘ

Κοινοποίηση

Περιοδεία στελεχών της ΝΔ στην ΑΜΘ ενόψει της 86ης ΔΕΘ

Επισκέψεις ενόψει της 86ης ΔΕΘ θα πραγματοποιήσουν στην ΑΜΘ υπουργοί, βουλευτές και στελέχοι της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ενημερώνει με σημείωμα του το Γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος ειδικότερα, την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον Δήμο Πεντέλης.




Παράλληλα, ενόψει της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Νέα Δημοκρατία ξεκινά έναν νέο κύκλο επισκέψεων στην Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την προβολή του Κυβερνητικού έργου.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης θα επισκεφτούν τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Την ίδια ημέρα (31/8), ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, οι βουλευτές Δημήτρης Κούβελας και Ανδρέας Πάτσης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης θα βρεθούν στον νομό Κιλκίς.

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Νομό Χαλκιδικής από τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνστανίνο Μπαγινέτα. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλος Γεωργιάδης θα επισκεφτούν τους Δήμους Λαγκαδά και Πυλαίας- Χορτιάτη στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Την ίδια ημέρα (2/9), στον Νομό Καστοριάς θα βρεθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης και Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.




Τέλος, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών κλάδων και επιστημονικών φορέων.

Για τις επισκέψεις στελεχών του κόμματος και της Κυβέρνησης σε νομούς της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την επόμενη εβδομάδα (5/9-9/9), θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα